Българска връзка за италианската звезда Джани Фиорелино

Gianni%20Fiorellino%203%20p

Оказа се, че италианската суперзвезда Джани Фиорелино има връзка с България, която по собственото му желание ще става все по-силна. Освен че записа дует с Георги Христов, артистът от Ботуша има намерение да си купи къща у нас.

Това той разкрива в първото си интервю за БГ медиа, дадено за netinfo.bg, Джани разказва за предстоящия си диск с международни звезди, за участието му в мюзикъла „Мазаниело“, за любовта… И опровергава абсурдните слухове за него и Георги Христов, на чиито концерт на 22 ноември той е специален гост.

– Джани, в България песента „Sogno“ буквално завладя радио- и телевизионния ефир. Много хора започнаха да се интересуват кой всъщност си ти?

– Аз съм един чувствителен човек, като всеки артист. Еднакво обичам да съм на сцената като певец, но и на другата магнетична сцена, наречена театър.

Роден съм в Неапол, живея в Рим (работата ме отведе там), а в мениджърския ми екип има и българка, както знаете… (бел.ред. – Яна Янчева) Това може би е кратката ми презентация, с която давам отговор на тези, които искат да научат нещо повече за мен.

– Защо избрахте Георги Христов? Знаехте ли нещо за него?

– Честно казано, идеята дойде случайно благодарение на мениджърката Яна Янчева, която от доста години работи, а и е близка приятелка на легендарния наш мениджър Роландо Д’Анджели. Песента беше написана, аз търсих силен глас и изпълнител, и те ми предложиха Христов.

Дадоха ми негови компактдискове и видеоматериали. Като го чух, моментално им казах, че това е певеца. И така нещата се получиха – с помощта на Яна Янчева и композитора Красимир Гюлмезов от Ваша страна, и на Роландо Д’Анджели – от италианска. Ние не само сме един екип,а сме и страхотни приятели.

– Знам, че се водят преговори за Ваш дует и с Танита Тикарам за предстоящия ви компактдиск с международни звезди?

– За мен ще е чест. Много държа тази певица да е част от проекта, тя е невероятна. Дано се стигне до успешна развръзка…

– Как избирате партньорите си в подобен род музикални продукции? Тежката дума е на артиста или на мениджмънта му?

– Артистът е артист. Когато се роди една песен от дълбините на сърцето, тя неминуемо е истинска и носи някакво послание. После идва важната роля на мениджъра и на продуцента, след това се включва и издателя.

500

Както виждате всичко е екип и всички са еднакво важни в този процес. И всеки има своята тежка роля. Ние сме като едно голямо семейство и не можем един без друг.

– Един от големите италиански театрали Тато Русо тази година Ви даде главна роля в успешния му мюзикьл „Мазаниело“, разказващ за живота на неаполитански национален герой. По подобие на него, бихте ли могли да откажете политическа кариера, ако Ви я предложат, и да останете при народа като негов любимец?

– Разбира се. Моето призвание е музиката и театъра и ще умра като артист. Не бих се занимавал никога с политика. Тя е за хора, които могат да седят на клона на дървото, а аз обичам да чувствам как пулсира земята…

– Роден сте в Неапол, а живеете в Рим. За неаполитанците знаем, че са горди със своята принадлежност към града, римляните – също. Не предавате ли Неапол пред очите на вашите съграждани, преселвайки се в Рим?

– Не, в никакъв случай. Аз съм роден и ще си остана неаполитанец. Рим ми дава много, защото всяко камъче на Вечният град ми напомня за историята, с която всеки един от нас трябва да се съобразява, тъй като тя ни дава много уроци за нашето настояще и бъдеще.

– Простете за личния въпрос, но въпросът дали имате приятелка вече вълнува много българки…

– Жената за мен е нещо свято. Нека да говорим за моята артистична кариера…

– А какъв тип жени харесвате?

Жената е жена. Нямам предпочитан тип, не мога да конкретизирам. При всички положения чарът и интелигентността са нещо, което пленява. То е като с любовта – тя няма определен цвят и в това се крие магията й…

– Наисина ли искате да си купите къща в България?

– Би бил невероятен подарък за моите родители. Определено ? да, имам такива намерения.

– Как бихте отговорили на жълти издания, които Ви подозират и в по-лични взаимоотношения с Георги Христов?

– Моля?!? Дълбоко се надявам това да е само една шега. Това ми звучи еднакво абсурдно и глупаво! Но всеки, който иска да научи повече за моята ориентация, може да се обърне към италианските журналисти. Те ме познават доста по-добре, а защо не и към италианките… Прекалено много обичам жените. Това е истината.

Gianni_2

(Материалът е публикуван в netinfo.bg)

автор: Даниел Димитров

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: