Майката на бъдещия „Америкън Айдъл“ пя в Банско

1

Досега в България няма артист, публично признал пристрастеността си към твърдата дрога. В държави като САЩ обаче това е кауза, на която се отдадени редица личности. Една от тях – Шери Уилямс, беше акцент в афиша от първия ден на Международния джаз фестивал в Банско, който започна в четвъртък, 8 август.

Американската госпъл блус изпълнителка, записвала с редица джаз величия като Дизи Гилеспи, има нелека житейска история – израснала е без майка, без дом, с безброй премеждия, сред които и зависимостта от наркотиците.

Пред „Дневник“ тя сподели, че все още е в процес на изчистване, но това не й пречи от години да работи с младежи между 12 и 18-годишна възраст, които имат нейната съдба. „Аз съм като техен ментор, помагам им със съвети и разговори. Моето сегашно състояние е истински стимул за тях“, добавя тя.

По думите й причината да се обърне към дрогата е голяма болка, но лечението не става с бягство от болката, а с пълното отдаване, след което преминаваш към следващ по-добър етап от живота си. Сега тя е щастливо омъжена за италианец, майстор-готвач, има две деца и две внучета.

Гордостта на Шери е 23-годишният й син Чарлз Алън, участник в „Америкън Айдъл“ (American Idol) и може би бъдещ музикален идол на Америка. Тя няма право да разкрива повече подробности, тъй като шоуто се излъчва в момента.

Чарлз е истинско копие на майка си – чаровен, усмихнат и най-важното – има глас с широк диапазон и големи амплитуди. Той все още не е имал щастието да бъде една сцена с артисти от ранга на Дизи Гилеспи, но Шери е убедена, че всичко е въпрос на време.

снимка: Красимир Майоров

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: